Bemiddeling bij verkoop en aankoop van Nederlandse, Vlaamse en Russische schilderkunst, als ook voor taxaties en advisering
IntroductieKunstmakelaardij Ed van BommelCollectie voormalig Kunsthandel BaroqueSculpturenInfo/contact
Bemiddeling
Werkwijze
Restauratie en taxatie
Prijzen
Gezocht
Kunstmakelaardij Ed van Bommel

Al vele jaren ben ik, Ed van Bommel, werkzaam in de wereld van de schilderkunst.
Vanaf het laatste decennium van de vorige eeuw als eigenaar van Kunsthandel Baroque. Langzaam veranderde mijn werk van handel naar bemiddeling en advisering in kunst. Meer en meer stond ik klanten bij om voor hun schilderijen aan te kopen, te verkopen of te taxeren.

De overstap van de kunsthandel naar kunstmakelaardij was dan ook een logische, maar geen grote stap voor mij. Noch betekende het een grote verandering betreffende mijn werkzaamheden. 
Als kunstmakelaar ben ik bemiddelaar, die helpt bij kunst aan- en verkopen voor en door derden. Voor u!
In Nederland, maar ook daarbuiten!

Mijn uitgangspunt hierbij is dat er transacties tot stand komen die marktconform zijn. Als verkoper vraagt u niet teveel of te weinig, als koper betaalt u niet teveel of te weinig. Het kunstwerk dat u wenst aan te kopen of te verkopen mag een goede en reeële prijs hebben.
Ook doe ik taxaties en draag ik desgewenst zorg voor restauratie, inlijsting of cleaning van uw kunstwerk.

Kopen en verkopen van kunst heeft een emotionele en zakelijke kant. Voor velen is het een spannende en emotionele aangelegenheid. Het hart spreekt soms teveel, het verstand soms te weinig.
Als kunstmakelaar houd ik mij, in uw belang, slechts bezig met de zakelijke kant..

Sinds vele jaren hou ik de ontwikkelingen, met name op de Nederlandse en Belgische kunstmarkt zorgvuldig bij. Schommelingen in waardering voor kunstwerken uiten zich direct in hogere of lagere prijzen. Deze verzamelde informatie geeft mij de kennis welke nodig is om u van een gedegen aankoop- of verkoopadvies te voorzien.

Met een open en persoonlijke benadering tracht ik u altijd optimaal van dienst te zijn

IntroductieKunstmakelaardij Ed van BommelCollectie voormalig Kunsthandel BaroqueSculpturenInfo/contact
Ed van Bommel Kunstmakelaardij, Keidelplein 13, 1795 AH de Cocksdorp, 0222 316448, mobiel 0630308303, info@baroque-art.nl , all rights reserved 2011-2013